Webdesign & Websites

UW IDENTITEIT VAN CONCEPT TOT REALITEIT

Webdeisgn

UW IDENTITEIT MOOI & NUTTIG GEVISUALISEERD

Wij gaan bij het creëren van een nieuw design voor website of webapplicatie voor een hoogstaand en creatief ontwerp, een ontwerp dat 100% op maat gemaakt is voor uw bedrijf en doelgroep. Naast het dat het zeer mooi is, zorgen we ervoor dat het ontwerp zeer gebruiksvriendelijk is wat resulteert in een duidelijke structuur en een intuïtieve navigatie.

Initieel beginnen wij, in samenspraak met u als klant, met een voorstudie. Dankzij dit krijgt u al een beeld waar alle belangrijke elementen zoals de navigatie, tekst, afbeeldingen, … van uw website zullen komen te staan. Wij werken nauw en transparent met u samen, zo kan u het volledig proces op de voet opvolgen.

Na u akkoord bent met de voorstudie, wordt het verder herwerkt naar uw huisstijl. Hierdoor straalt de identiteit zowel online als offline hetzelfde uit. Eén image, één identiteit over de volledige lijn.

Wij begeleiden u naar uw doel, in samenspraak met onze experten bekomen we samen naar een website die de uitstraling van uw bedrijf optimaal weergeeft.

CONCEPT TO REALITY

Bekijk enkele werken waar we van het beginconcept tot oplevering onze klanten hebben geholpen.

Webdevelopment

UW BOODSCHAP DUIDELIJK OVERGEBRACHT

Hoe uw boodschap weergegeven wordt is van groot belang, de kwaliteit van de inhoud (‘content’ / ‘copy’) is uiteraard cruciaal. De tekst moet acuteel zijn, duidelijk leesbaar zijn, verstaanbaar zijn, …. Zowel de tekst als het visuele zijn even belangrijk. Het brengt niet uw visie en boodschap duidelijk over naar de bezoekers van uw website, maar dit zorgt ook voor een goede positie in zoeksystemen zoals Google.

Wij werken met WordPress, een zeer populair en gebruiksvriendelijke “Content Management System” waardoor de klant zijn website volledig zelf kan onderhouden. U kan dankzij dit systeem onbeperkt de structuur en de inhoud van de site uitbreiden en aanpassen. Buiten de standaard pagina’s, berichten en instellingen, kunnen we deze zodanig aanpassen en uitbreiden dat u specifieke extra functies heeft zoals activiteiten, projecten en dergelijke.

Dankzij deze mogelijke aanapssingen, kan u op een eenvoudige en zonder bijkomende kosen aan het werk gaan. Wij zorgen dat u efficiënter aan het werk kan zodat u ook tijd en geld kan besparen.

Bij het ontwikkelen van een website zijn er geen abonnementskosten verbonden, het is een éénmalige kost. De enige wederkerende kost bij een website en webapplicatie zijn de domeinnaam, de hosting (de plaats die u afhuurt waar uw site of applicatie op draait) en eentueel, wel aangeraden, SSL certificaat.

 

Nick Hilderson.

The Consultant

Neem contact op met me.

Vul het onderstaand formulier voor een offerte.

Ik tracht uw bericht zo snel mogelijk te beantwoorden.

Bel mij op

+32 484 63 14 67

Klik hier om te bellen

Maak een afspraak

Via het online bookings tool

Klik hier